Brothers in Arms: Road to Hill 30

Vi trodde vi begynte å bli skikkelig lei krigsspill, men plutselig kommer det en tittel som gir oss ny tro på sjangeren. Realisme, drama og lagspill er stikkordene. Les vår anmeldelse!

Publisert
Sist oppdatert

Krigsspill som forsøker å være realistiske og fortelle hvordan det virkelig var, gi oss et usminket bilde av krigens grusomheter, er ikke noe nytt. Fra Medal of Honor og Call of Duty, til de mindre vellykede Vietnam-historiene Men of Valor og Shellshock, vi har sett vår andel av forvirrede, skrikende soldater som lengter hjem. Er det plass til enda et krigsspill i våre hyller? Brothers in Arms forsøker i alle fall seg på en ny vri, og resultatet liker vi faktisk veldig godt.

Nok en gang står realismen høyt i fokus her. Utviklerne Gearbox har reist til Normandie, tatt tusenvis av bilder, skutt med autentiske rifler og maskinpistoler, snakket med veteraner og historikere, og har snekret sammen et temmelig historisk korrekt bilde av hvordan Normandie så ut dagene etter den skjebnesvangre D-dagen.

Ærlig og ekte

Spillet forteller historien til en gjeng med soldater, ledet av serjsant Matt Baker, som bruker en hver anledning på å klage på at han egentlig ikke er ment til å bestemme over disse guttenes liv og død. Spillet gir de unge, vettskremte soldatene tydelige personligheter, de snakker om hverdagslige ting mellom oppdragene, eller lurer på hva tyskerne spiser til frokost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer