Browsercraft

Gratis verktøylinje for Internet Explorer med enkel tilgang til søkemaksiner og flere nyttige nettsider. Dessuten blokkering av reklame og andre verktøy.

Browsercraft
Publisert
Sist oppdatert

Browsercraft Companion Suite er en gratis programpakke som gir deg en ny verktøylinje i Internet Explorer. Her får du blant annet lett tilgang til søkemaskiner, leksikon og andre nyttige nettsider på Internett. Du får også mulighet til å blokkere reklame og en rekke andre konfigurasjonsmuligheter og verktøy.

Nedlasting og installasjon

Du kan laste ned programmet fra nettsiden Download.com. Når du kjører installasjonsfilen (BSSetup1_1.exe) kan du velge imellom Typical-eller Custom-installasjon som er henholdsvis med eller uten funksjon for blokkering av Flash-animasjoner.

Når installasjonen er ferdig, skal du ha fått en ny verktøylinje i Internet Explorer. Hvis den ikke vises, kan du gjør den synlig via menyvalget Vis, Verktøylinjer og velg Browsercraft Companion.

Den nye verktøylinjen ser slik ut:

Funksjoner

Her er en beskrivelse av verktøyene i verktøylinjene, slik de vises fra venstre til høyre. Hold musepekeren over (uten å klikke på dem) de aktuelle knappene i selve verktøylinjen, for å se hva knappene står for.

  • Start menu for toolbars and application controlsHer kan du konfigurere verktøylinjen og du kan velge imellom forskjellige typer verktøylinjer. Velg Tour hvis du ønsker en brukerveiledning for verktøylinjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer