Bruk Facebook-opplysninger effektivt

Få arrangementer og bursdager på Facebook i kalenderen din.

Bruk Facebook-opplysninger effektivt
Publisert
Sist oppdatert

Facebook har etter hvert bygd seg opp en solid mappe med personlig informasjon om deg og meg.

Bursdager, telefonnummer, e-postadresser og arrangementer jeg planlegger å delta på er bare litt av det Facebook vet om meg. En skremmende tanke for mange, kanskje, men det er jo hyggelig at det renner inn med bursdagsmeldinger fra folk som ellers ikke ville husket bursdagen min.

Arrangementer

Alle disse dataene ligger på Facebook, og i denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan trekke ut noe av det, til bruk i andre sammenhenger.

Først ut er events, eller arrangementer som det heter på norsk. Bruker du Google Calendar eller Outlook til å planlegge dagen, kan det blir kronglete og uoversiktlig med noen oppføringer på fjesboka og noen oppføringer i kalenderen.

Facebook har faktisk en innebygget funksjon for å eksportere arrangementer til Outlook, iCal og Google Calendar. På arrangement-siden trykker du bare på «eksporter arrangementer», så er den saken biff.

Telefonnummer

Facebook flommer over av grupper type «Jeg har mistet mobilen, trenger nummer». I tillegg til å bli irriterende i lengden, er det også helt unødvendig. I den blå fanen øverst, kan du velge venner, «alle venner» og Telefonbok ligger de av vennene dine som har lagt inn mobilnummeret sitt på fjesboka. Her har imidlertid ikke Facebook lagt til en funksjon for å eksportere telefonnummer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer