Bruk nettet til å avtale møter

TIPS: Hvilket tidspunkt passer best å møtes? Det er ikke alltid så lett å finne det ut. Men det finnes råd. På nettet, selvfølgelig.

Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede får frysninger ved å tenke på all jobben det er å finne en dato og et tidspunt som passer for alle, når du for eksempel skal arrangere et møte.

Et godt tidspunkt for deg er ikke nødvendigvis et tidspunkt som passer for de ti andre du skal møte. Du kan ringe rundt, sende e-post eller tekstmeldinger - det blir uansett et styr å holde oversikten.

Med mindre du lar nettet gjøre jobben for deg.

When is Good

Det blir neppe stort enklere enn nettjenesten When is Good.

Denne nettjenesten er ganske selvforklarende.
Denne nettjenesten er ganske selvforklarende. Vis merVelg tidspunkter som passer ved å trykke på dem. Når du er ferdig, skriver du inn e-postadressen din og får en lenke som du sender til de du skal møte. Når de har valgt et tidspunkt som passer ut i fra tidspunktene du valgte, får du beskjed hva de andre har valgt og kan enkelt finne ut hvilket tidspunkt som passer best.

Lenke: When is Good

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer