Bruk og oppsummering

Publisert
Sist oppdatert

Når du ser på disse tre maskinene i forhold til "vanlige" bærbare må du være klar over at lav pris, lav vekt og liten størrelse ikke kommer gratis.

Som vi har nevnt tidligere i artikkelen vil blant annet ting som små tastaturer og ditto skjermer føre til at en slik datamaskinen ikke vil passe alle. Ettersom heller ikke ytelsen akkurat er noe å skrive hjem om er den først og fremst ment å supplere en større og bedre bærbar eller stasjonær PC for mer allsidig bruk.

Det er likevel ingen tvil hos oss om at minibærbare har livets rett. Liten vekt og størrelse gjør den til en glimrende reisekamerat dersom du ikke står foran større utfordringer enn typiske kontorapplikasjoner, surfing, e-post, medieavspilling eller lett bildebehandling - og uansett ikke har tenkt å tilbringe så mange arbeidstimer foran den lille skjermen.

Styrker og svakheter

Våre tre testkadidater har sine sterke og svake - for noen faktisk nær lammende - sider, og vi tar de like godt maskin for maskin:

Acer Aspire One A150AA1 har stor harddisk, anstendig størrelse, er solid bygd med god skjerm og et tastatur som de fleste kan trives med. Mange har sans for designen, men husk å ta med pussekluten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer