Bruk Skype fra telefonen

Olympia dualphone verdens første trådløse telefon som også kan ringe med Skype. Dermed kan du velge mellom IP-telefoni eller landlinje når du ringer - men fungerer det i praksis?

Bruk Skype fra telefonen
Publisert
Sist oppdatert

Olympias Dualphone se ved første øyekast ut som en hvilken som helst trådløs telefon, men den blir raskt avslørt av den ekstra telefonknappen som det står PC på. De som ser ekstra nøye vil også oppdage en USB-kontakt fra basestasjonen, og begge gjør at du kan ringe med Skype.

Internett-telefon-telefon?

Selve telefonidelen er rimelig bra, med 16 KHz samplingrate på lyden og en god mikrofon som samlet bringer lydkvaliteten godt og vel opp på ISDN-nivå. Som ventet klarer den å dekke tre etasjer i et bolighus, og har ingen problemer med vanlige samtaler.

Nå skal vi ikke si for mye om hvor hyggelig og praktisk det er med trådløse DECT-telefoner i huset, men i stedet nevne hvor kjekt det er å ha internett-telefoni på telefonen. Det største problemet til Skype og andre løsninger er akkurat mangelen på telefon, eller at du må sitte foran PCen og mikrofonen for å få noe ut av samtalen din.

Trådløse telefoner eller headsett frigjør deg fra kontorstolen uansett hvilken måte du velger å ringe på, og med Dualphone kommer vi ganske langt av gårde - selv om den gir oss en litt absurd følelse når vi snakker på Skype.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.