Bruke instillinger fra andre harddisker?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg hadde en gammel Pentium 3-maskin som røk, og valgte å kjøpe meg en ny PC.

Da tok jeg med den gamle harddisken til den nye maskinen, og bruker denne til backup.Problemet er at jeg ikke får tilgang til Mine Dokumenter- mappen på min gamle profilsom var passord-beskyttet.Bruker som før Win XP Pro.Har hørt at Windows 2000 kan omgå problemet, men har ikke tilgang til maskin med dette installert.Hva gjør jeg?? Hilsen Jørn

Datadoktoren svarer

Hei,

Det er forholdsvis enkelt å bytte både profilen og banen til Mine Dokumenter-mappen i Windows XP. Du trenger bare å trykke på egenskapene til Mine dokumenter på skrivebordet for å angi hvilken mappe du vil bruke.

Når det kommer til dokumenter og innstillinger, kan du også sette disse til den gamle disken din, eller eventuelt kopiere over hele mappen. Du trenger bare å klikke deg inn på egenskapene til Min datamaskin og finne frem til arkfanen Avansert.

Dersom selve mappen er passordbeskyttet har du selvfølgelig et lite problem. Det beste hadde vært om du a) husket passordet, eller b) kunne starte opp fra systemet på den gamle disken og simpelthen fjerne det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer