Brukervennlig kamera, fantastisk bildekvalitet

Canon G3 er et avansert kamera, men vi synes likevel brukervennligheten er godt ivaretatt, med enkel tilgang til vanlige innstillinger, og svært gode automatiske innstillinger. Meny på norsk hjelper selvsagt også

Andre ting som også påvirker brukervennligheten, er blant annet oppstartstid og batterilevetid. Oppstartstiden er vesentlig bedre enn på G2, rundt 4,5 sekunder, som er bra for denne typen kamera. Batterilevetiden er eksepsjonelt bra. Det proprietære oppladbare Lithium Ion-batteriet holder til flere hundre bilder, rundt 20% flere enn på G2, selv med blits og LCD aktivert. Her finner du knapt kraftigere løsninger på markedet.

Den vridbare LCD-skjermen er også med på å heve brukervennligheten. Skjermen er skjult og beskyttet når kameraet ikke er i bruk, og vippes enkelt ut og vris i ønsket posisjon når du skal ta bilder. Løsningen er perfekt for eksempel når du tar bilder over høye gjerder, folkemengder, også langs bakken, eller i den såkalte "bergenserposisjonen", altså når du tar bilder av deg selv. LCD-skjermen kan også vris og klappes inn i kameraet dersom du skulle foretrekke dette når du fotograferer.

Bildekvalitet

Du trenger ikke å være en god fotograf for å ta gode bilder med G3. Sett kameraet i autoposisjon og la den kontinuerlige autofokusen sørge for at motivet er skarpt, og trykk på utløseren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer