Brukervennlighet, funksjoner og ytelse

Smart funksjonalitet fra begge leverandører.

Brukervennlighet, funksjoner og ytelse
Publisert
Sist oppdatert

I dette kapittelet tar vi for oss brukervennlighet, funksjoner og ytelse.

Brukervennlighet

Olympus E-520Olympus er en av de flinkeste produsentene til å lage brukervennlige kameraer; det være seg både kompakt og speilrefleks.

E-520 er intet unntak. Det Olympus gjør briljant her, er å vise nært sagt alle innstillingsmuligheter på skjermen. Trykker du på ok-knappen får du umiddelbar tilgang til alle sammen, og du kan lett foreta de nødvendige justeringene.

Legg til at du har hurtigtaster på piltastene og én programmerbar knapp tilgjengelig, så er Olympus' krabat et av de mest funksjonelle kameraene når det kommer til kjappe innstillingsmuligheter. Dog skal det sies at selve menysystemet (når du trykker på menu) fort blir rotete, der alt er organisert vertikalt, og med opp til 3 nivåer.

Olympuskameraet har også en scene-modus med 20 predefinerte innstillinger for ulike typer fotografering, som kan være god hjelp for en uerfaren fotograf.

Som nevnt liker vi knappeplasseringen svært godt på E-520, og alle knapper og betjeningshjul føles solide og responsive. Imidlertid savner vi informasjon om ISO-verdi i selve søkeren. Det gjør vi også på A350.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer