Brukervennlighet og muligheter i HotDog Pro 5

Publisert

Så fremt du ikke arbeider med utvikling av databaser, er det ingen begrensninger i hva du kan bruke HotDog til. Etter så mange versjoner har programmet fått en svært positiv blanding av avanserte funksjoner og brukervennlighet.

De fleste avanserte muligheter blir nå best styrt gjennom et av de mange tilleggsprogrammene og underprogrammene som enten følger med HotDog eller som må lastes ned i tillegg til hovedprogrammet.

Nettleseren Rover

HotDog har et eget vindu som viser resultatet av dokumentene du arbeider med. Programmet som driver dette vinduet kalles Rover. I tidligere versjoner av HotDog var Rover en rar nettleser -- fullstendig utilstrekkelig for svært mange av sidene som HotDog-brukerne laget.

Dette har bedret seg, men fortsatt er Rover bare en middels god nettleser. HotDog har derfor enkle rutiner for visning av HTML-dokumenter i eksterne nettlesere. Dette er faktisk ganske bra: Rover viser deg hva du holder på med, men når du virkelig vil teste sidene dine, kan du velge mellom alle nettlesere som du har installert på maskinen din. Rover har stillbar bredde, noe som er bra hvis du selv har stor skjerm, og ønsker å se hvordan HTML-dokumentene dine blir på mindre skjermer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer