Brukervennlighet

Publisert

FrontPage er et enkelt program å bruke, og det er lett å komme i gang. Og selv om webtjenesten din blir stor og komplisert, vil FrontPage på en utmerket måte klare å gi deg god oversikt.

God håndbok

Det følger med en god håndbok til FrontPage. Gjennom 300 sider får du klar og god innføring i hvordan de ulike funksjonene fungerer.

Håndboka er grundig nok til at det burde være enkelt å komme i gang med FrontPage, og den er laget for brukere som ikke har brukt FrontPage tidligere.

Publisering av webtjenesten

Når alt er ferdig, og du er klar til å vise ditt produkt for verden, har FrontPage en funksjon for automatisk publisering. Denne virker slik at du må skrive inn nødvendig informasjon om serveren du bruker, men ellers gjør FrontPage alt automatisk. Mapper opprettes på serveren din, og alle nødvendige filer og all grafikk legges inn på riktig sted.

Automatikken i FrontPage kan også være litt farlig. Under vår test, opplevde vi å overskrive dokumenter som allerede lå på server, og som ikke skulle fjernes. FrontPage gir nemlig ikke noen advarsler, og du har ingen mulighet til å bestemme hvilke filer som skal overskrives.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer