Brute Force: Multiplayer, grafikk, konklusjon

Publisert
Sist oppdatert

Gøy mot andre

Flerspillerdelen er absolutt underholdende, selv om den ikke er så innovativ. Det er mulig for flere spillere å koble seg inn i enkeltspillerkampanjen, slik at du plutselig får levende lagkamerater, noe som er en ganske kul funksjon. Ellers har vi vanlig deathmatch og squad deathmatch, som setter to lag opp mot hverandre.

Dessverre er det ingen andre modi tilgjengelige, og heller ingen muligheter for å spille mot bots. Men det som svir mest er nok mangelen av XBox Live-støtten, som hadde passet perfekt for dette spillet. Men for all del, flerspillermulighetene er morsomme og forlenger spillets levetid betraktelig.

Fin grafikk

De tidlige skjermbildene lovet revolusjonerende bra grafikk, og selv om det kanskje ikke er helt tilfellet, er det fortsatt et svært attraktivt spill. Brute Force er ikke like pen som Halo, og vil nok blekne ytterligere når oppfølgeren kommer. Men når dette er sagt, er animasjonene meget fine og siden det meste av spillet foregår utendørs vil du se noen riktig så pene landskap, gjerne med diverse spesialeffekter. Det eneste problemet er at teksturene er til tider lite detaljerte – men alt i alt er grafikken svært solid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer