Brute Force

Selv om situasjonen er langt bedre enn for et år siden, sliter XBox fremdeles noe med antallet virkelig gode spill. Brute Force prøver å gjøre noe med det, og resultatet er godkjent - selv om det ikke er noen klassiker vi snakker om her.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge siden vi har sett et skikkelig bra XBox-spill utgitt av Microsoft selv. Derfor har vi lenge hatt forventninger til Brute Force, actionspillet som skulle gjøre det lettere å vente på Halo 2. Nå er spillet sluppet, og selv om det kanskje ikke er den revolusjonen mange håpet på, er det fremdeles snakk om en underholdende og solid actiontittel.

Brute Force har en del fellestrekk med Halo, det er det ingen tvil om. Men det er absolutt ingen klone, og spillet har en del smarte ideer.

Konseptet handler om lagspill. Du styrer fire forskjellige karakterer, en om gangen, og kan når som helst bytte mellom disse. Hver karakter har unike evner, foretrukne våpen, styrker og svakheter, og du kan til enhver tid gi ordre til de karakterene du ikke kontrollerer direkte.

Brute Force inneholder både en enkeltspiller kampanje samt flere flerspillermodi. I disse XBox Live-tider er det imidlertid overraskende at multiplayerdelen støtter kun split screen-spilling på én maskin, eller via System Link på opptil fire maskiner (siden System Link-støttes er det i prinsippet mulig å spille på nett gjennom XBoxconnect, men det er tross alt ikke den optimale løsningen). Brute Force hadde passet perfekt med XBox Live, spesielt siden lagspillet er en såpass viktig del av opplevelsen, og muligheten for å snakke sammen med headsettet ville gjøre det enda mer realistisk. Det er i det minste mulig å laste ned nye brett gjennom Live-tjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer