Bryce 3D

Bryce 3D har verktøyene du trenger for å lage tredimensjonale landskaper, presentasjoner og filmer med høy kvalitet. Vi har testet programmet, som har en prislapp under 3000 kroner.

Publisert

Bryce 3D er et program som ikke er beregnet for det brede publikum – selv om de fleste nok lar seg fascinere av mulighetene i programmet.

Nytte eller moro?

Bryce 3D lar deg tegne landskaper, lage himmel og bakke, store fjell og små steiner, glassgjenstander og skyer. Deretter kan du rotere resultatet, og velge ut den vinkelen som passer best til ditt formål.

Programmet dekker faktisk en rekke ulike bruksområder. Du kan bruke det til presentasjoner av landskap, gjenstander eller til og med ideer. Du kan bruke Bryce 3D for å lage illustrasjoner, enten det er til ren kunstnerisk virksomhet, eller som bakgrunner for reklame, spill eller webtjenester.

I Bryce 3D kan du også lage animasjoner med høy kvalitet.

Bryce 3D er også ren moro. For det er naturligvis intet galt i å skape sine egne landskaper, selv om det ikke dekker noe praktisk behov.

Du kan gjøre nesten alt

Bryce 3D har mange muligheter, og under vår test ble vi overveldet av hvor mye du faktisk har kontroll over.

Programmet kan generere landskapene automatisk, men du kan også tilpasse helt manuelt hvis du ønsker det. Velger du f.eks. å lage et fjellandskap, lager Bryce 3D automatisk et alpeaktig fjell. Men dette kan du fritt endre på, eller slette det og lage egne nye landskaper etter eget hode eller basert på importert grafikk (gjerne 2D).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer