Buffalo Dualie

Smart dobbel dokk for iPhone/iPod og harddisk

Buffalo Dualie
Publisert
Sist oppdatert

Noen mennesker liker orden og system, andre liker at det er enkelt å håndtere de små praktiske utfordringene man støter på. Med forskjellige apparater som bruker batteri er det ofte en utfordring å holde orden på ledninger og ladere, eller strømforsyninger til ekstrautstyr.

Fiks kombinasjon

Buffalo har laget en kombiløsning av en dokk, som både holder orden på lading og synkronsering av iPhone/iPod, og en tilhørende portabel harddisk. Dette er plassbesparende og som en ekstra bonus er det to USB-tilkoblinger på baksiden som passer perfekt til tastatur og mus.

Tilkoblinger

Alle tilkoblinger skjer på baksiden med en USB-kabel til PC/Mac og en til strømforsyningen. til iPhone/iPod er det standard kontakt og forskjellige adaptere for støtte av de forskjellige modellene.

Harddisken er på 500 GB og dokkes i en mini-USB kontakt som står i bunnen, som også sørger for strøm.

Les også Smart diskkabinett for bærbar

Men harddisken har også FireWire 800 kontakt, som langt overgår USB-ytelsen. Selve disken er jo det svakeste leddet her. Det følger med kabler både til FireWire 800 og FireWire 400.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.