BumpTop-invitasjoner

Programmet er i lukket beta, vi har invitasjoner.

BumpTop gjør det morsomt å bruke skrivebordet. Her demonstrert på en stor touch-skjerm. Foto: Anand Agarawala/BumpTop
BumpTop gjør det morsomt å bruke skrivebordet. Her demonstrert på en stor touch-skjerm. Foto: Anand Agarawala/BumpTop Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke skrev vi om BumpTop - programmet som gjør skrivebordet ditt morsomt å bruke igjen.

Kort oppsummert gjør det skrivebordet ditt til en levende 3D-verden, hvor du kan kaste ikoner veggimellom - og jammen har det ikke et par praktiske funksjoner også.

I tillegg til skrivebordsflaten får du tre vegger der du (bokstavelig talt) kan henge filer du bruker ofte, i tillegg til et par kjekke ikoner som du kan dra filer til for å opprette e-post med vedlegg, eller skrive ut tekstfiler uten å måtte åpne et tekstbehandlingsprogram.

Dette, og en hel del andre funksjoner, kan du lese mer om i denne artikkelen. Vi erfarte at selv om programmet må modne litt før det er klart til daglig bruk, er BumpTop-utviklerne definitivt på sporet av noe.

Hvis du ikke vil lese, sier denne videoen fra 2007 det meste om hvorfor mange gjerne vil prøve dette programmet:

Lukket beta

BumpTop er foreløpig i privat beta, og du må ha en invitasjon for å laste ned programmet. DinSide har fått 1 000 invitasjoner som vi deler ut til våre lesere. For å få en, må du legge igjen e-postadressen din i feltet under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.