Bunnpris på LCD-TV

Det danske PC-selskapet Zepto fortsetter sin aggressive prispolitikk. Denne gangen er det en TV som står på menyen, men den forsvant fort.

Publisert
Sist oppdatert

Zepto er kanskje kjent for det norske folk som en produsent av bærbare PCer. Selskapet var tidligere norskeid, men er nå et heldansk selskap som satser på flere områder innen den digitale hverdagen. Selskapet har norsk nettbutikk, zepto.no.

Tidligere i vår var de høyt på banen med det som er omtalt som Norges billigste bærbare PC. Les vår omtale her.

Ønsker priskrig

Denne gangen er det flat-TV på Zepto-programmet, og modellen Zview på 32 tommer, som i et par timer mandag ble solgt for 2.716 kroner inkl mva. I følge produsenten selv skal dette være under halv pris av konkurrerende LCD-TVer koster.

Sakset fra Zview-reklame
Sakset fra Zview-reklame Vis mer


- Vi ser fram til en priskrig på bærbare PCer og LCD-TVer, men er litt forundret over konkurrentenes utspill, som umiddelbart ikke har gjort stort med sine priser. Nå prøver vi å sparke krigen ordentlig i gang med en reell prisbombe, og så får vi se om konkurrentene har noe å svare med, sier Morten Kjærsgaard i Zepto.

ZView-modellen er HD-klar og kommer med 2 stk HDMI-innganger, både digital (DVB-T) og analog tuner, innebygd subwoofer, 180 graders innsynsvinkel og tekst-TV med 1.000 siders minne.

OPPDATERT: Zepto hevder å ha solgt 1.200 LCD-TVer av den aktuelle typen etter pressemeldingen gikk ut tidligere i dag. Som "plaster på såret" tilbys nå en 37" til en pris som etter vår mening er langt fra er like oppsiktsvekkende god (5.769 kr), selv om reklamen indikerer noe annet.

En kikk på Prisguide.no avslører at det finnes en rekke rimeligere 37" LCD-TVer på markedet, flere av dem fra anerkjente produsenter.

Til alle som følte at tilbudet ble litt vel raskt borte: vi får opplyst fra Zepto om at de venter inn et nytt parti 32-tommere til samme pris rundt 16. juni.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer