Bunnpris på LCD-TV

Det danske PC-selskapet Zepto fortsetter sin aggressive prispolitikk. Denne gangen er det en TV som står på menyen, men den forsvant fort.

Publisert
Sist oppdatert

Zepto er kanskje kjent for det norske folk som en produsent av bærbare PCer. Selskapet var tidligere norskeid, men er nå et heldansk selskap som satser på flere områder innen den digitale hverdagen. Selskapet har norsk nettbutikk, zepto.no.

Tidligere i vår var de høyt på banen med det som er omtalt som Norges billigste bærbare PC. Les vår omtale her.

Ønsker priskrig

Denne gangen er det flat-TV på Zepto-programmet, og modellen Zview på 32 tommer, som i et par timer mandag ble solgt for 2.716 kroner inkl mva. I følge produsenten selv skal dette være under halv pris av konkurrerende LCD-TVer koster.

- Vi ser fram til en priskrig på bærbare PCer og LCD-TVer, men er litt forundret over konkurrentenes utspill, som umiddelbart ikke har gjort stort med sine priser. Nå prøver vi å sparke krigen ordentlig i gang med en reell prisbombe, og så får vi se om konkurrentene har noe å svare med, sier Morten Kjærsgaard i Zepto.

ZView-modellen er HD-klar og kommer med 2 stk HDMI-innganger, både digital (DVB-T) og analog tuner, innebygd subwoofer, 180 graders innsynsvinkel og tekst-TV med 1.000 siders minne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer