Bunnpris-rekorder fra Lexmark

VALENCIA (DinSide Data): Hva sier du til en ekte fotoskriver med seks farger, innebygd leser for en rekke minnekort, plassbesparende design og 4.800 x 1.200 dpi oppløsning til 1.295 kroner inkl mva? Joda, du leste riktig. Lexmark lanserer nye blekkskrivere.

Publisert
Sist oppdatert

Lexmark har vært en av de store pådriverne for å få ned prisen på blekkskrivere, men har på den annen siden hatt skrivere som har vært relativt dyre i bruk, i følge våre egne målinger av blekkostnadene.

I fjor sommer/høst satte selskapet ned prisene på en rekke blekkpatroner, for dermed bedre å kunne møte konkurransen fra de andre skriverprodusentene også på dette punktet. I praksis viste det seg at en rekke utsalgssteder hadde problemer med å sette ned prisene, til tross for bedre innkjøpspris. Derfor startet Lexmarks Norge nettstedet www.blekksikon.no tidligere i år – for å gi forbrukerne en oversikt over utsalgssteder som selger patronene til det Lexmark selv oppfatter som ”riktig pris”. Du kan lese mer om dette i denne artikkelen.

Nå fortsetter selskapet sin aggressive linje, og akkurat da vi trodde at blekkskrivere knapt kunne bli billigere, har de presentert en ny allround-serie der ingen av produktene koster over 1.000 kroner.

Z605 - den enkleste

Dette er den aller billigste og enkleste skriveren i den nye kolleksjonen, med veiledende utpris på 495 kroner inkl mva. Det er likevel en skriver som klarer utskrifter med en maksoppløsning på 4.800x1.200 dråper pr kvadrattomme. Det er en allround-skriver med fire blekkfarger, og Lexmark opplyser at den skal klare inntil 14 sider pr minutt i sort, og 8 i farger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer