BurnAware Free 6.0

Egentlig det eneste brenneprogrammet du trenger.

Burnaware Free 6.0 er enkelt, gratis, kommer på norsk, og lar deg brenne CD, DVD og Blu-ray. Det har også noen mer avanserte funksjoner.
Burnaware Free 6.0 er enkelt, gratis, kommer på norsk, og lar deg brenne CD, DVD og Blu-ray. Det har også noen mer avanserte funksjoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje en stund siden du brente en CD eller DVD sist? Plateformatet generelt blir av mange omtalt som døende, men fortsatt selges det millioner av tomme plater i året, og mange PC-er som selges er fortsatt utstyrt med CD- og DVD-brenner, enkelte har også fått Blu-ray-leser og -brenner.

Ødela for seg selv

Uansett, for å dra full nytte av brenneren trenger du et fornuftig program til styring av prosessen. Dessverre har Roxio og Nero, som tidligere var konger på slik programvare, ødelagt sine løsninger med å inkludere allslags tenkelig og utenkelig tilleggsfunksjonalitet. Det har gjort dem uoversiktlige, trege og vanskelige å bruke, mener vi.

BurnAware Free er imidlertid stram i formen og svært enkel å bruke. Det lar deg brenne CD-er, DVD-er og Blu-ray-plater, og alt styres fra en oversiktlig app-aktig meny. Nylig kom programmet i versjon 6.0, og selv om ikke nyhetene er mange, skal programmet ha blitt mer stabilt - takket være ny brennemotor. Les mer om endringene her

Lite og kjapt

Grensesnittet i de forskjellige modiene er svært enkelt, og fungerer perfekt sammen med Windows Utforsker. Du bare drar og slipper filer og mapper over i innholdsvinduet, og trykker på den røde brenneknappen når innholdet er klart:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer