Burnout 3

Et av høstens absolutte må-ha-spill: Burnout 3 er så gjennomført og underholdende at vi har ingen problemer med å anbefale det til alle spillelskere.

Burnout 3
Publisert
Sist oppdatert

Dette spillet er faktisk farlig og burde ikke selges til hvem som helst. Det er tross alt så fort gjort å glemme alt som heter sosiale behov, matlyst og andre livsviktige funksjoner, fordi du bare må ta en runde til... Utviklerne Criterion har klart å lage et spill som har en helt perfekt balanse og vanskelighetsgrad, det er ekstremt lett å komme i gang med og du blir sakte, men sikkert sugd inn i Burnouts verden.

Burnout 3 handler om ekstrem fart og de mest spektakulære kollisjonene du noensinne har sett. Det er i utgangspunktet to hovedmåter å spille spillet på: Enten kappkjøring med motstandere, der det er fullt lovlig å krasje disse i veggene eller andre objekter, eller Crash-modusen, der poenget er rett og slett å ødelegge så mange biler som mulig.

Spillet foregår over tre verdensdeler – USA, Europa og Asia. På hvert kontinent finnes det massevis av baner, og flere og flere blir låst opp etter hvert som du kommer lenger i spillet. Banene er selvsagt inspirert av det kontinentet du måtte befinne deg på der og da, og variasjonen en virkelig stor. Skogsveier, broer, motorveier og trange bygater er hvor du vil utkjempe dine slag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer