Burnout: Revenge - Galskap på fire hjul

Los Angeles (DinSide Data): Til høsten kommer et nytt kapittel i vår yndlings bilserie. Vi har prøvekjørt det nye Burnout-spillet, og er mektig imponert!

Publisert
Sist oppdatert

Det forrige Burnout-spillet var noe av det mest underholdende på bilspill-fronten. Fullstendig urealistisk, men vanvittig underholdende – og utviklerne Criterion fortsetter i samme bane til høsten.

Fokuset er fremdeles på vanvittig kjøring og ekstremt spektakulære bilkrasj. Faktisk enda mer spektakulære enn i den forrige utgaven.

Vi fikk en omvisning i mulighetene i det nye spillet, og fikk god mulighet til å prøve PlayStation 2-versjonen selv. Det er masse nyheter i årets utgave av Burnout, først og fremst er banene dramatisk forandret. Banene i Crash-modusen, for eksempel, er betydelig større og går over flere nivåer. Det er fantastiske muligheter for ekstreme hopp over svære parkeringsplasser for så å krasje inn i forbikjørende biler. Det interessante er at for å få optimalt med poeng kan du prøve å ødelegge én spesifikk bil som befinner seg et eller annet sted i bilkøen.

Vanlige kappløp-baner er også mye, mye større. Nå kjører man nemlig ikke rett frem, men prøver å finne snarveier, hemmelige ruter og andre skjulte områder.

Når du kappkjører, skiller spillet mellom vanlige motstandere (som er merket med grønt), og biler du vil hevne deg på – eller som vil hevne seg på deg fordi du angrep dem tidligere (derfra navnet Revenge).Disse er merket med rødt, og klarer du å ta dem ut, får du ekstra poeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.