Burnout Revenge

Alle andre bilspill kan nok en gang bare gi opp. Burnout er tilbake, større, slemmere og raskere enn noensinne. Men er det bedre enn forgjengeren?

Publisert
Sist oppdatert

Burnout festet seg i folks bevissthet etter den ekstremt suksessrike andre oppfølgeren som dukket opp i fjor (anmeldelse). Ikke så rart, det – vi har sjelden hatt så mye ren, uforstyrret moro med et spill. Jo da, det krever ikke spesielt mye tankearbeid, men du kommer ikke langt uten knivskarpe reaksjonsevner, og når bilen din suser i 300 kilometer i timen og du får til ditt livs mest spektakulære takedown, er det få spillopplevelser som kan måle seg.

Burnout Revenge fortsetter, ikke overraskende, i samme bane. Men det er lagt til mange nyheter, forbedringer og justeringer, slik at spillet nå fremstår mye mer komplett – og enda mer underholdende.

Grunntanken er den samme. Du kjører på et kjempeutvalg av baner, plassert i USA, Europa og Asia. Nøkkelen til suksessen er å knuse motstanden, dytte de andre bilene ut av veien, kjøre så hensynsløst som overhodet mulig. Jo villere du kjører, desto mer ”boost” får du – og når du bruker den opp går det hele enda raskere. Så raskt at ingen andre spill kan en gang tenke på å prøve å komme i nærheten.

Nytt grensesnitt

Spillets progresjon er blitt grundig oppgradert. Borte er det noe forvirrende verdenskartet fra Burnout 3, nå er det mye mer logisk og enklere å velge nye baner og moduser. Nøkkelen er stjerner du får for medaljer og ekstremt god kjøring. Disse stjernene bidrar til å øke rankingen din, og jo høyere du stiger, desto flere nivåer låses opp. Hvert nivå inneholder diverse løpsmoduser som du kan velge fritt mellom. Du blir hele tiden holdt oppdatert om hvor mange stjerner som gjenstår før du kan ranke oppover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer