Microsoft Flight Simulator

Butikkhyllene tømmes

Kraftig økning i etterspørselen etter storlansering.

JOYSTICK: Både Elkjøp og Komplett merker stor etterspørsel på flystikker i forbindelse med lanseringen av «Microsoft Flight Simulator». Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
JOYSTICK: Både Elkjøp og Komplett merker stor etterspørsel på flystikker i forbindelse med lanseringen av «Microsoft Flight Simulator». Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den ferske flysimulatoren «Microsoft Flight Simulator» har fått fly- og spillentusiaster verden rundt til å sette seg bak spakene i fly fra blant annet Boeing og Airbus.

Spillet er det første i serien på nærmere 14 år, men det ser ut til at ventetiden er verdt det. I skrivende stund ligger «Microsoft Flight Simulator» på imponerende 93 på Metacritic og spillet har høstet lovord fra en samlet spillpresse.

Selv om du fint kan spille «Flight Simulator» med både mus/tastatur og spillkontroller, er det nok ingen tvil om at spillet gjør seg best med joystick og dedikerte flykontrollere, som også gir den mest realistiske opplevelsen.

Men dette er det ikke akkurat enkelt å få tak i om dagen. Et raskt søk på Prisjakt viser at flere butikker er tomme for de mest populære flystikkene fra selskaper som Logitech og Thrustmaster.

Blant annet er Logitech Pro Flight Yoke System + Pro Flight Throttle Quadrant, et sett med flystikke og gasspedal, utsolgt i samtlige nettbutikker, men også avanserte paneler, som Logitech G Saitek Pro, er det vanskelig å få tak i.

Opplever kraftig økning i etterspørsel

Overfor Dinside bekrefter Kristin Hovland, kommunikasjonssjef i Komplett.no, at de opplever økt etterspørsel på flytilbehør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer