Buzz

SPILLTEST: Nok en gang går Sony etter vorspiel-spillerne. Buzz har potensial til å bli enda større enn Singstar, til tross for noen feil.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Sony nå har festet grepet om PS2-eiere som ikke er spesielt interessert i tradisjonelle spill, men ønsker seg en sosial aktivitet, gjerne i forbindelse med fester og andre sammenkomster. Singstar-spillene er av den grunn blitt en kjempesuksess, og EyeToy-kameraet er også medskyldig.

I disse dager er det en ny deltaker som kommer til å kjempe om plass i stuene våre. Navnet er Buzz, og konseptet er et quiz-spill. Quiz-spill har tidligere eksistert i spillform (akkurat som det fantes karaoke på spillkonsoller før Singstar), men i likhet med Singstar har Sonys ressurser gjort sjangeren mer brukervennlig og underholdende enn noensinne. Og slikt blir det suksess av.

Flere spill på vei

Buzz handler utelukkende om musikk – i denne omgang. Det er allerede bekreftet at vi kan vente oss tre nye Buzz-spill neste år, ett med generelle spørsmål, et som omhandler sport og et med film.

Spillet styres kun ved hjelp av spesielle kontrollere som følger med i pakken. Disse ”buzzerne” består av én stor, lysende, rød knapp, og fire mindre fargekodede taster. Du får fire slike buzzere med på kjøpet, noe som sørger for øyeblikkelig inklusjon av mange deltakere. Enda bedre – buzzerne kobles samlet inn i én USB-port på PS2. Du trenger altså ingen multitap, ingen tilleggsutstyr og ingen ekstra buzzere for å komme i gang. Bra, Sony.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer