Buzzword

Adobes kreasjon er både smart og elegant.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste bruker et lokalt installert program for å produsere dokumenter; det være seg Word, Pages eller lignende programmer.

Det siste året har det imidlertid blomstret opp en god håndfull alternativer på nettet, og vi har tidligere skrevet om flere av dem i artikkelen når nettet blir alt du trenger.

Adobe har meldt seg på i kampen om dette markedet, og lanserte for noen måneder siden Buzzword; en elegant tekstbehandler med funksjonalitet nok til å tilfredsstille de fleste.

Gratis å registrere seg

For ikke lenge siden ble Buzzword åpnet for publikum. Tjenesten er foreløpig på betastadiet, men virker å være både stabil og funksjonsrik nok til å kunne tas i bruk.

>> Les også: De 25 beste nettjenestene

Registrering er enkel - alt du trenger er å registrere deg med fullt navn, e-postadresse og et passord som må være mer enn seks bokstaver og inneholde stor og liten bokstav + et siffer.

Buzzword er laget i Flash og fremstår som en enkel, men langt mer elegant versjon av Word, der brukergrensesnittet også er laget spesielt godt. Riktignok finner du ikke det aller mest avanserte her, men det er både støtte for å formattere tekst, lage tabeller, lister, sette inn bilder etc. Til og med kommentarer og versjonshistorikk er støttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer