Bygg Lego på PC-en

Lego-brikkene i digitalisert for.

Nå kan du bygge Lego på skjermen, og bestille modellene etterpå. Hvis du vil selvfølgelig.
Nå kan du bygge Lego på skjermen, og bestille modellene etterpå. Hvis du vil selvfølgelig. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du barna bruker for mye tid på PC-en og for lite på legobygging? Hva med å slå sammen de to aktivitetene, og kanskje tilbringe litt tid sammen med dem foran skjermen?

Bygg uten grenser

Det er i hvertfall mulig, for de gamle klossene har for lengst entret den virtuelle arena. Ved hjelp av LEGO Digital Designer kan du la kreativiteten få fritt spillerom, enten du bare er ute etter å bygge en liten bil eller en svær og kompleks romstasjon. Arbeidsflaten du har tilgjengelig kan utvides i nær sagt det uendelige, og du kan snu å vende både på modellene og brikkene som du selv ønsker.

Dessuten slipper du å lete etter brikker i haugen på gulvet. I den digitale verden finnes det alltid en rød firerbrikke til! For ikke at du sparer deg for opprydningsjobben etterpå. Trykk det røde krysset i hjørnet, og alle spor etter aktivitetene er borte.

Du kan kjøpe dine egne modeller

Men du kan selvfølgelig lagre og ta fram igjen modellene dine senere, og gjøre eventuelle modifiseringer - men viktigst av alt (i hvertfall for LEGO-produsenten) er at du ved hjelp av et klikk på "buy"-knappen kan bestille alle delene i modellen, og bygge den på ekte vis senere.

Bygg Lego på PC-en


Og når du får brikkene tilsendt i posten, kan du bruke byggehjelperen som ble laget automatisk da du designet modellen på PC-en, og få hjelp til å sette den sammen, steg for ste. Og vi innrømmer at vi, tross alt, liker den fysiske utgaven bedre.

Bygg Lego på PC-en


Building Guide hjelper deg å sette sammen modellen når brikkene ankommer i håndgripelig form

Smart forretningsidé? Slett ikke umulig. LEGO Digital Designer er uansett gratis for alle som ønsker å kun bygge med virtuelle legoklosser.

Programmet virker på Windows XP og nyere, i tillegg til Mac OS X. Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet fra lego.com.

Og trenger du hjelp til å komme i gang med å bygge, finner du mange introduksjonsvideoer på Get Started-siden hos lego.com

Les også: Har du en oppfinner i magen?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer