Bygg Lego rett i Chrome

Nå trenger du bare nettleseren om du vil bygge Legoklosser.

Med denne blir det aldri mer vondt i ryggen og beina av å (sitte på gulvet og) bygge Lego. Foto: KIRSTI ØSTVANG
Med denne blir det aldri mer vondt i ryggen og beina av å (sitte på gulvet og) bygge Lego. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du er aldri for gammel for å bygge med Lego. Men har du for lengst kastet den gamle Lego-samlingen, eller gitt den videre til et yngre familiemedlem?

Fortvil ikke, du har fremdeles mulighet til å bygge med klosser om lysten blir for stor, i hvert fall virtuelt. Det takket være et nytt eksperiment kalt Build With Chrome.

Google har nemlig gått sammen med den danske leketøysprodusenten og laget en webapplikasjon for å bygge Lego rett i nettleseren.

Litt for å vise frem de mer avanserte mulighetene Chrome byr på, litt for å markedsføre en ny Lego-film. Ja, og så er det jo gøy, da!

Applikasjonen ble opprinnelig lansert i 2012 av Google i Australia, men er nå åpnet for alle.

Les også: Her er Legoens svar på Netflix

Enkel, men veldig morsom

Den er ikke akkurat Minecraft hva gjelder funksjonalitet, og utvalget klosser er relativt begrenset. Men det er mer en nok muligheter til å lage noen kule kreasjoner likevel.

Når du har satt sammen noe du er fornøyd med, kan du dele det på et verdenskart, som både du og andre kan utforske. For å kunne gjøre det, er du nødt til å logge inn via Google+. Da vil du også se hva dine venner har laget.

For å kunne bruke appen, må du starte Chrome på enten din PC/Mac eller Android-enhet og gå til http://www.buildwithchrome.com/. Så er det bare å bygge i vei!

Les også: Streamus gjør Chrome til en musikkmaskin

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer