CES 2021

Bygger TV-en inn i senga

Og LG Display lanserer sitt minste OLED-panel til nå.

GJENNOMSIKTIG SKJERM: LG Displays nye OLED-panel er 40 prosent gjennomsiktig. LG Display
GJENNOMSIKTIG SKJERM: LG Displays nye OLED-panel er 40 prosent gjennomsiktig. LG Display Vis mer
Publisert

LG Display er kjent for sine spennende TV-konsepter – du husker kanskje den rullbare TV-en fra CES i 2019 – og i år viser de frem et nytt rullbart konsept med en gjennomsiktig skjerm.

I dette konseptet er TV-en en del av senga, der skjermen er skjult i fotenden når den ikke er i bruk og kan skyves opp når du ønsker å se på TV. Skjermen kan også skyves kun litt opp for å gi deg rask tilgang til nyttig informasjon.

Ifølge LG Display er den 55 tommer store skjermen 40 prosent gjennomsiktig, noe som er en forbedring fra forrige generasjon, som kun var 10 prosent gjennomsiktig.

Årsaken til at den er gjennomsiktig, er at du fortsatt skal kunne se rundt i rommet selv om TV-en er på.

– Gjennomsiktig OLED er en teknologi som virkelig drar nytte av OLED og bruksområder i våre daglige liv. Fra butikker, kjøpesentre og interiør til selvkjørende kjøretøy, T-bane og fly. sier Jong-sun Park, senior visepresident i LG Display, i en uttalelse.

Flat eller kurvet? Ja takk, begge deler

Selskapet ønsker også å ta spillskjermer til et nytt nivå med et nytt konsept som kan gjøre om en flat skjerm til kurvet kun med ett trykk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.