Bytt skinn på olympusen

Synes du "skinning" er kult? Da kan kanskje Olympus sin Pimp my cam-kampanje være noe for deg.

Publisert
Sist oppdatert

"Skinning" eller "pimping" er kanskje ikke aktuelt for Hvermansen, men teknikkene har sine tilhengere. Formålet er å gjøre produkter mer personlige eller unike, rett og slett få dem til å skille seg ut fra mengden.

Og noen ganger kan det være ordentlig morsomt, men om det er spesielt nyttig kan vel diskuteres.

Klistres på

I forbindelse med lanseringen av nye kameraer i mju (µ)-serien nylig, har Olympus laget en hvit spesialutgave av kameraet µ1020, foreløpig kun i 5.000 eksemplarer. Det spesielle med denne utgaven er at det følger med tre klistrelapper som kan klistres på fronten av kameraet.

På den måten kan du for eksempel la utseendet på kameraet følge sinnstemningen din.

For viderekomne

De hippie-inspirerte mønstrene på klistrelappene er designet av en rumensk kunstner ved navn Matei Apostolescu. DinSide Data har prøvd løsningen, og innrømmer at vi slet med å få det påført rett og uten bulker.

For ordens skyld nevner vi at klistremerkene er laget av plast, og at de kan enkelt fjernes hvis du skulle ønske et litt mer nøytralt utseende igjen på kameraet ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer