Canal Digital skrur opp hastigheten

Gjelder de fleste bredbåndsabonnementene.

Canal Digital skrur opp hastigheten
Publisert
Sist oppdatert

I går kom meldingen om at bredbåndskunder med såkalt Altibox-avtale (IP-telefoni, bredbånd og IP-TV), vil få økt bredbåndshastigheten med 50% både på opp- og nedlastinger fra januar, uten ekstra kostnad. Dette gjaldt imidlertid kun kunder som fra før hadde 10/10 Mbps-abonnement.

Sjekk DIN internetthastighet

Flere abonnementer

I dag kom tilsvar fra Canal Digital, som melder om at de skrur opp hastigheten på flere av sine abonnementer, både for nye og eksisterende kunder. Også Canal Digital gjør dette uten ekstra kostnader.

Men i motsetning til Altibox tilbyr Canal Digital kun asymmetriske hastigheter, hvilket betyr at det er stor forskjell på nedlasting og opplasting. Men også på dette punktet blir situasjonen litt bedre for de fleste når de nye hastighetene er på plass.

Her er en oversikt over de forskjellige abonnementene, samt gammel og ny hastighet:

I følge selskapet vil nye kunder få de nye hastighetene med en gang, mens arbeidet med å oppgradere hastigheten for eksisterende kunder vil skje fortløpende og innen 1. januar 2010.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer