Canon 8200

Canon 8200 leverer en kvalitet som er helt i tetsjiktet blant foto-blekkskriverne. Vi trodde vi hadde sett det beste, men Canon hever lista på flere punkter. Men helt uten lyter er den likevel ikke.

Publisert

Da vi for kort tid siden testet et sett med kvalitetsskrivere, måtte Canons to deltakere se seg grundig slått av HPs beste skrivere på fotokvalitet.

Men Canon har et ess i ermet: BJC-8200, som er en skriver med imponerende spesifikasjoner myntet på ekstra kravstore brukere. BJC-8200 selges som en ren fotoskriver, og representerer et teknologisk sprang fremover for Canon.

Patronoppsettet er omtrent det samme som på andre skrivere fra Canon, med plass for hele seks patroner. Hver farge kommer i sin separate tank, og selv om Canon hevder at dette sparer blekk, viser våre tester noe annet.

4 pikoliter dråpestørrelse

BJC-8200 har dråpestørrelse på bare 4 pikoliter, og matcher med det konkurrentene. Små blekkdråper kan være avgjørende for å oppnå god fotokvalitet. Oppløsningen er 1200x1200 dpi som betyr at skriveren er i stand til å sette 1.440.000 punkter i en kvadrattomme. Til sammenligning setter Epson litt over millionen (med en oppløsning på 1440 x 720). HP har fantastiske 2400 x 1200 dpi på sine siste skrivere.

Skriveren har plass til 150 ark, og vi opplevde ingen vansker med arkmateren i testperiden. Den håndterer også svært tykke papirtyper (opp til 550 g). Dette kan oppnås ved at det tykke arket føres inn i et spor bak på skriveren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer