Canon BJC-3000

BJC 3000 er Canons introduksjonsmodell og har en prislapp under 2.000 kroner inkl. mva. Den er derfor ikke dimensjonert for de aller mest krevende brukerne.

Publisert

Dette er den billigste av de to Canon-skriverne vi har testet i denne omgangen. Den har plass til ett patronsett om gangen, og benytter Canons egen metode for å spare kostnader ved blekkutskrifter, hvor hvert enkelt kammer kan skiftes ut. Oppløsningen er opptil 1440 x 720 ppt (punkter per tomme). Dessuten gir BJC-3000 deg mulighet til å bytte ut det ene settet med skrivehoder med en skanner (som er ekstrautstyr), som leser opp til 720 ppt.

Skriveren kan brukes sammen med Windows 95, 98 og NT samt Mac, og den har både parallellport og USB-port. Installasjon og drift fungerer problemfritt, og det er gode metoder å definere favorittoppsett for ulike utskriftskvaliteter. Arkmateren fungerer også uten vansker, og har plass til 100 vanlige papirark.

Høykvalitet som krever ekstrautstyr

Vi har testet Canon BJC-3000 både med og uten fotopatroner (som er ekstrautstyr og koster så mye som 800 kroner). Utskrifter med vanlige patroner gir OK utskrifter, men fargegjengivelsen er ikke helt god, og avviker til dels kraftig fra de beste skriverne vi har testet. Fargene er litt blasse, og rene farger får uren gjengivelse, det er tydelige horisontale spor og punktene er svært synlige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer