Canon BJC 4300

Canon 4300 er en skriver med god kvalitet og enda større fleksibilitet. Med et håndgrep kan den også gjøres om til en skanner. Utskriftskvaliteten er absolutt bedre enn prisen på litt over 2 000 kroner skulle tilsi.

Publisert

I forhold til tidligere Canon modeller har 4300 flere forbedringer når det gjelder utskrift av ulike former for grafikk. Teknikken kalles Drop Modulation, og innebærer at blekkdråpene kan ha forskjellig størrelse. Dette gir muligheter for større fargedybde og jevnere forløpninger. Skriveren har også det som kalles Drop Build up, som er en teknikk for å legge farger oppå hverandre. Oppløsningen er på

BJC 4300 er enkel å installere og bruke, og mekanikken later til å holde god standard. Vi er likevel ikke spesielt begeistret for at du må skifte patron for å få fotokvalitet. Flere av konkurrentene i denne prisklassen har laget løsninger hvor dette ikke er nødvendig.

Utskriftskvalitet

Hvis du skal skrive ut fotografier med høy kvalitet, må du som nevnt bruke en spesiell fotopatron. Dette gir betydelig bedre kvalitet enn de vanlige patronene. Fotokvaliteten er helt akseptabel, men har en tendens til å bli litt uklar i skyggepartiene i bildet. Ikke aller beste karakter, men godt over gjennomsnittet.

Kvaliteten ved utskrift av sort tekst er svært god i alle størrelser og varianter. 4550 har litt problemer med tekst i gråtoner, men vi er likevel godt fornøyde med dette tekstpunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer