Canon BJC 4550

Canon 4550 er en allsidig skriver både når det gjelder oppsett av blekkpatroner og papirstørrelser (inntil A3). Skriverene finnes også i A4 versjon, og heter da 4200. Kvalitet og hastighet er ellers helt identisk.

Publisert

Canon BJC 4550 har en normal oppløsning på 360dpi, og en maksimal oppløsning på 720x360dpi. Canon leverer mange forskjellige typer blekkpatroner, noe som gir deg stor valgfrihet. Skal du f.eks. bare skrive ut sort tekst i en lengre periode, kan du bytte ut patronen med kombinert farge og sort hvitt patron med en stor sort patron. Canon leverer også en spesiell fotopatron som gir betydelig bedre kvalitet på fotoutskrifter, og en spesiell patron med selvlysende farger (!).

Med muligheter for A3 utskrifter vil denne skriveren være en kandidat for små designfirma o.l. og siden skriverdriveren har mange justeringsmuligheter, vil den dekke alle behov for justeringer av utskriften.

Vi er likevel ikke spesielt begeistret for at du må skifte til fotopatron. Flere av konkurrentene oppnår fotokvalitet med vanlig patroner.

Ok, men ikke topp utskrifter

Hvis du skal skrive ut fotografier, får du betydelig bedre kvalitet hvis du kjøper en spesiell fotopatron. Denne kommer i et eget sett som også inneholder høyoppløselig matt papir (100 ark) som egner seg godt til fotografier. Pakken gjør skriveren til en mye bedre fotoskriver. Kvaliteten når ikke helt opp i toppklassen, men 4550 får god karakter på dette testpunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer