Canon BJC-50 (bærbar)

Canon har lansert BJC-50, som er verdens minste blekkskriver. I tillegg til at den er svært liten, har den en rekke muligheter og finesser du ikke finner på blekkskrivere fra andre produsenter. Du kan blant annet gjøre den om til en skanner ved å bytte ut blekkpatronen med et spesielt skannerhode, og den har støtte for infrarød overføring i stedet for kabel.

Publisert

Karakterene på BJC-50 er satt opp for at du skal kunne se hvordan denne skriveren hevder seg i direkte sammenligning med større stasjonære skrivere. Men ikke glem at skriveren er svært liten. Karakterene er defor bare en pekepinn.

BCJ-50 har i grunnmodellen mauell arkmating for ett og ett ark, men du kan også kjøpe en slags dokkingstasjon som har arkmater med plass til 30 ark. Det betyr at skriveren også kan plasseres på skrivebordet og brukes som en vanlig bordskriver. Matingen av ark kan være litt kranglete, men det er også en vanesak.

Selv om den også kan benyttes som bordskriver, vil nok markedet for denne skriveren likevel være selgere og andre som er mye på farten. Og til dette formålet må den være bort i mot perfekt. Med infrarød overføring fra den bærbare PCen og innebygget oppladbart batteri som klarer inntil 100 A4 sider før lading, blir den svært praktisk. Opp av vesken, skru den på, og du er i gang.

Til tross for de sparsomme ytre målene på denne skriveren, har Canon funnet plass til to patroner; en for sort og en for farger. Du kan også fylle hele kammeret med en stor sort patron hvis du bare vil skrive ut tekst en periode. Men patronene er svært små, så du må belage deg på å bytte ganske ofte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer