Canon BJC-6100

Canon BJC-6100 har vunnet mange blekkskrivertester i andre magasiner. Men til tross for jevne og gode resultater, må Canon BJC-6100 se seg grundig slått av HPs aller nyeste skrivere denne gangen.

Publisert

Dette er den beste av Canons konsumentskrivere. Den benytter fire kamre (svart og tre farger) for vanlige fargeutskrifter eller seks kamre (svart og fem farger) for fotoutskrifter.

Patronløsningen til Canon hvor du må bytte patron avhengig av utskriftsbehov har kanskje sine tilhengere, men det er et faktum at alle de andre produsentene forlater dette prisnippet.

Oppløsningen er opp til 1440 x 720 ppt (punkter per tomme).

Takler papp og kan bli en skanner

Skriveren kan brukes sammen med Windows 95, 98 og NT samt Mac, og har både parallellport og USB-port. Installasjon og drift fungerer knirkefritt, og du har mange muligheter for å styre utskriftskvaliteten. Arkmatingen fungerer også glimrende, og det er plass til 150 vanlige papirark. Denne skriveren er den eneste i testen som håndterer svært tykke papirtyper (opp til 550 g). Dette kan oppnås ved at det tykke arket føres inn i et spor bak på skriveren.

BJC 6100 gir deg også anledning til å bytte ut det ene settet med skrivehoder med en skanner, som leser opp til 720 ppt. Dette er ikke helt en løsning i vår smak. Har du plass på skrivebordet, vil du være bedre tjent med en vanlig flatskanner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer