Canon BJC-6200

Vi har testet Canons siste tilskudd i BJC-serien, og er mye mer fornøyd med BJC-6200 enn med forgjengeren. Er det nok til at Canon tar opp kampen med de beste skriverne i testen?

Publisert

Dette er etterfølgeren til Canon BJC-6100 som ble lansert i fjor, og har mange likhetstrekk med den. Designmessig er den noe forandret siden forgjengeren, og selv om skriveren er av omtrent samme størrelse, har den fått et slankere utseende.

Skriveren har en maks oppløsning på 1440 x 720 dpi, noe som ikke er blant de høyeste i denne testen. Den har en oppgitt hastighet på ti sider pr minutt i sort/hvitt, og åtte i farger.

Egne fotopatroner

Skriveren bruker fire separate blekkpatroner (tre farger + en stor sort patron), noe som betyr at du kan bytte ut farge for farge etter hvert som patronene går tomme. I motsetning til løsninger fra for eksempel Epson og HP, får du dermed utnyttet alt blekket i hver patron.

Canon benytter fortsatt egne fotopatroner som må settes i når du skal skrive ut fotografier i beste kvalitet (sort patron byttes ut). Til gjengjeld skrives bildene ut ved hjelp av seks forskjellige blekkpatroner (fem farger + sort), mot fire som er vanlig i de fleste andre skrivere. Canon hevder at dette gir en mer korrekt fargegjengivelse og fargeoverganger enn med et firepatronssystem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer