Canon BJC 7000

BCJ 7000 er Canons nye toppmodell for kontormiljøer. Oppløsningen er på 1200 x 600 dpi, som sammen med Canons teknikker for å blande blekk er et godt utgangspunkt for gode fargeutskrifter. Lav hastighet gjør at vi likevel har problemer med å anbefale denne skriveren.

Publisert

BJC 7000 har normalt én patron for sort og én for farger. Ønsker du tilnærmet fotokvalitet, må du bruke en spesiell fotopatron. Dette er litt tungvint, og både Epson og HP tilbyr fotokvalitet med bare to patroner på sine toppmodeller. Å slippe fotopatron tror vi er spesielt viktig i et kontormiljø hvor mange deler skriveren, og hvor det blir vanskelig å sette inn riktig patron til rett tid.

Canon har nå bedre utskrifter på vanlig kopipapir. Før blekket legges på papiret, påføres et lag med et spesielt stoff som skal gjøre utskriften bedre og mer holdbar. Dette stoffet kan nesten sammenlignes med en slags lakk som binder overflaten på papiret før blekket skytes på plass. En annen positiv effekt av dette, er at utskriftene også blir helt vannfaste.

God på foto og tekst, middels forretningsgrafikk

Fotokvaliteten på glanset papir med høy kvalitet er helt fin på BJC 7000. Både farger og overganger er i toppklassen. Fotokvaliteten er også god på det litt billigere matte papiret HR-101. Bruker du dette papiret, blir kostnadene ved fotoutskrifter lavere.

Tekstkvaliteten er helt akseptabel på vanlig kopipapir. Når blekket har fått herde en liten stund, består utskriften også vår "gnitest", hvor vi gnir en fuktig finger over utskriften.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer