Canon BJC 80 (bærbar)

BJC 80 er en av de få bærbare blekkskriverne som virkelig gjør jobben. Den kan til og med gjøres om til skanner, og har støtte for infrarød overføring. Når både hastighet og fotoutskrifter er tilfredsstillende, tror vi at mange vil finne denne skriveren interessant.

Publisert

Vi er litt imponert over denne lille tassen som kan så mye. Den har en maksimal oppløsning på 720x360dpi, og Canons nye Drop Modulation teknikk er fullt implementert. Dette gjør at skriveren kan variere størrelsen på blekkdråpene (i tillegg til å legge dem over hverandre) for å bedre kvaliteten på grafikk. Den har ikke separat fotopatron, men klarer seg likevel bra i fototesten. Blekkpatronen kan byttes ut med et skanner-enhet, slik at BJC 80 gjøres om til en 24-bits skanner med en maksimal oppløsning på 360x360dpi optisk oppløsning. Skanneren er bygget på tre-pass (rgb) teknologi, noe som ikke gir spesielt høy hastighet. Kvaliteten er ikke den beste vi har sett, men hva kan man forvente når hele optikken er plassert inne i en enhet på størrelse med en halv fyrstikkeske?

God på tekst og foto

Bærbare blekkskrivere har vanligvis lavere utskriftskvalitet enn de stasjonære. Dette er også tilfellet når det gjelder utskrift av fotografier fra Canon BJC 80. Vi gir likevel god karakter på dette punktet fordi kvaliteten er langt høyere enn det man kan forvente av en så liten skriver (med så små blekkpatroner). Fotokvaliteten er faktisk bedre enn flere av de andre (og mye større) skriverne i denne testen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer