Canon Bubble Jet i865

Det kan se ut som om oppnåelig hastighet og kvalitet er i ferd med å nå taket med dagens teknikker. Da er løsningen å forenkle og utvide funksjonaliteten, noe Canon har hatt i tankene når de konstruerte i865, som vi nettopp har testet.

Canon Bubble Jet i865
Publisert

Bubble Jet i865 er på mange måter en oppjustert i850, som vi kåret til "Best i test" tidligere i år. Skriveren er en av fem nye blekkskrivere fra Canon som ble lansert mandag denne uken. Les om lanseringen og de andre modellene her.

i865 er etter vår mening en av de aller mest interessante nye blekkskriverne fra Canon, med blant annet muligheten til å skrive ut direkte på CDer, og direkte utskrift fra digitalkameraer som støtter PictBridge - en ny kommunikasjonsstandard med bred støtte blant maskinvareprodusentene. i865 er dessuten utstyrt med en romslig arkmater (150 ark), hvor også en medfølgende mater for fotokort i 10 x 15 cm-størrelse får plass. En ekstra stor mater med plass til 250 ark kan kjøpes som ekstrautstyr.

For første gang får du nå automatisk kalibrering av skriverhodet på en Canon-skriver. Det var på tide! Og i865 kan dessuten utstyres med en duplex-modul (ekstrautstyr). Da kan du skrive ut på begge sider av papiret uten å måtte snu bunken manuelt. En praktisk løsning, som riktig nok har vært tilgjengelig på HP-skrivere i årevis.

Tøysetall

Oppløsning på maks 4.800 x 1.200 dpi og oppgitt hastighet på 23 sider i sort og 16 sider per minutt i farger høres flott ut; i praksis betyr disse tallene nesten ingenting. Under 3 sekunder pr side? Det er mer enn skriveren bruker på å mate og spytte ut et papir uten å skrive noe som helst på det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer