Canon Bubble Jet i905D

Fotoskrivere med innebygd leser for minnekort begynner å bli svært vanlig. Enkelte har i tillegg både fargeskjerm og inngang for digitalkamera, som i905D fra Canon.

Canon Bubble Jet i905D
Publisert

Canon er dyktige på fotoskrivere, ikke bare med hensyn til kvalitet, men også hastighet. Det er pr i dag ingen andre skrivermerker som er i nærheten av hastighetene som de siste fotoskriverne fra Canon fremviser. Og til tross for klar ledelse, lanserte selskapet toppmodellen i990 tidligere denne uken, som nærmest dobler hastigheten i forhold til i965, som så langt har vært aller raskest på fotoutskrifter.

Helt uten PC

Ønsker du flere funksjoner, har også Canon modeller med både LCD og kortleser. Bubble Jet i905 er det mest naturlige valget nå, og denne fungerer både frittstående og tilkoblet en PC (USB). Hvis du har et PictBridge-kompatibelt kamera, kan du koble dette til USB-porten i fronten på skriveren, og dermed skrive ut direkte fra kameraet. Hvis ikke, kan du bruke kortleseren, som tar både CF type I og II, MMC, SD og MemoryStick minnekort.

Skriveren benytter 6 blekktanker, inneholdende de vanlige CMYK-fargene + lys cyan og lys magenta, og er i så måte helt klart optimalisert for fotoutskrifter. I tillegg leveres skriveren med et adapter som muliggjør utskrift på hvite CD/DVD-plater, i likhet med i865 og i965. Du får også med en egen beholder for fotopapir i 10x15 cm størrelse, og som ekstrautstyr kan du kjøpe en duplex-modul for automatisk tosidig utskrift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer