Canon Bubble Jet i965

Vi trodde ikke helt på Canon da de påstod at i965 klarte å skrive ut et foto i A4-størrelse på ett minutt i topp kvalitet. Denne gangen tok vi feil.

Canon Bubble Jet i965
Publisert

Ved lanseringen av i850 i januar uttalte Canon selv at behovet for seks blekkfarger var i ferd med å bli eliminert. Vår test av skriveren bekreftet langt på vei dette. i850 brukte blekkdråper på 2 pikoliter, og dermed taklet den fargeoverganger og detaljer i lyse partier bedre enn mange rene fotoblekkskrivere vi hadde testet tidligere.

Underlig forgjenger

Like etter lanserte Canon fotoskriveren i950, som etter vår mening var et underlig produkt. Fotokvaliteten var riktig nok i toppklassen, men sammenlignet med i850 var den kun marginalt bedre. Hastighetsmessig var det heller ingen store forskjeller. Vår konklusjon ble derfor at den store prisforskjellen slett ikke kunne forsvares; i850 var et langt bedre kjøp, selv for fotoentusiaster; det var dessuten en glimrende kontorskriver.

Siden den gang har Canon lansert etterfølgeren til i850, i865, som ikke bød på noen forbedringer med hensyn til hastighet og kvalitet. Den var uansett en bedre skriver, siden den var utstyrt med inngang for digitalkamera, muligheter for utskrift på CD-plater, tosidig utskrift mm. Du kan lese testen vår her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer