Canon Bubble Jet i990

Den omtales som "den perfekte fotoskriver", og oppgitte utskriftshastigheter høres helt utrolig ut. Canons flaggskip i A4 fotoklassen heter i990, og her er våre inntrykk.

Publisert

Leveringsproblemene på enkelte Canon-skrivere skal nå være et tilbakelagt stadium, og i990 og andre nyere modeller er på plass i butikkhyllene i godt monn - også her til lands. I følge kilder i selskapet har etterspørselen det siste året vært enormt stor, noe som har ført til lovnader om dobling av produksjonskapasiteten i nærmeste fremtid.

Til tross for at Canon lenge har ligget i teten når det gjelder utskriftshastighet, skal toppmodellen i A4-klassen, i990, være i stand til å skrive ut bilder langt raskere enn sine forgjengere. Faktisk hevder Canon selv at en fotoutskrift i A4-størrelse vil være fullført i løpet av 37 små sekunder på det nye flaggskipet.

For proffene

Målgruppen er også denne gang utvilsomt mer profesjonelle fotografer enn hobbybrukere på hjemmeplan. En typisk kjøper vil være opptatt av færrest mulig kompromisser vedrørende kvalitet og hastighet, og pris vil være underordnet.

Bubble Jet i990 er utstyrt med 7 separate blekktanker, der rødt blekk er siste tilskudd i forhold til tidligere fotoskrivere fra Canon med 6 blekktanker. Dette øker fargeomfanget, og dermed også vitaliteten i bildeutskriftene. Canons A3+ toppmodell, Bubble Jet i9950, som vi testet tidligere i vår, var utstyrt med hele 8 blekktanker, som teoretisk skal gi et enda større omfang. Du kan lese testen her. Vår mening er, etter svært inngående testing, at forskjellene uansett er meget sjelden synlige i praksis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer