Canon Digital IXUS 330

Canon Digital IXUS 330 er sikret popularitet på sitt elegante utseende alene, men det er ikke bare det lekre designet som tiltaler meg.

Publisert

Canon Digital IXUS 330 er en oppgradering av Digital IXUS 300, som ble testet for ganske nøyaktig et år siden. Jeg tror Canon sikter kameraet inn mot næringslivet og avanserte amatører som vil ha et lite kamera "ved siden av" sitt profesjonelle utstyr, men også familiefotografer vil være potensielle kjøpere, tror jeg.

Utseendet for 330-modellen er ikke forandret, med unntak av mer betjeningsvennlige piltaster på baksiden av kameraet, samt mikrofon og høyttaler. En av nyhetene på Digital IXUS 330 er nemlig at kameraet kan ta video med lyd. Nyheten ble kunngjort 13. mars i år, i forbindelse med CeBIT-messen i Hannover.

Blant de minste

Canon Digital IXUS 330 er fortsatt et av markedets mest kompakte kameraer med 3x optisk zoom og den elegante finishen i rustfritt stål har stått som modell for en rekke konkurrerende produkter. IXUS-begrepet ble første gang lansert med den originale Canon IXUS for APS film, men suksessen gjorde at Canon senere også introduserte digitale kameraer på samme konsept.

Digital IXUS finnes i dag i to utgaver, Digital IXUS v2 (testet for en måneds tid siden) og Digital IXUS 330.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer