Canon Digital IXUS 40

Det er blitt betydelig mindre, men har fått en svær LCD og beholdt eller forbedret egenskapene fra forgjengerne. Digital IXUS 40 kommer garantert til å ligge under mange juletrær i år.

Publisert

Digital IXUS har vært et suksesskonsept fra ende til annen. I løpet av de snart fem årene serien har vært på markedet, har det vært lansert en rekke modeller - mest populære har modellene med 3x optisk zoom vært, og siste vi testet i denne serien var Digital IXUS 500 i vår. Det kameraet er fortsatt toppmodellen i serien, men vi vil påstå at den nye, slankere utgaven er langt mer spennende.

Velfortjent ansiktsløftning

Foreløpig er den nye utgaven lansert i to versjoner, IXUS 30 og IXUS 40. Forskjellen er oppløsningen, førstnevnte har 3 megapiksels bildebrikke, og sistnevnte 4. Uansett er det snakk om en stor oppgradering fra tidligere IXUSer. For det første er designen langt mer tidsriktig. Sett forfra ser du umiddelbart at det er en IXUS, men snur du litt på huset merker du raskt forskjellene. Det først og fremst langt slankere, og på baksiden dominerer den store LCDen.

DinSide har ingen ambisjoner om å "hype opp" produkter, men legger ikke skjul på at vi får litt av iPod-følelsen når vi holder i det nye IXUS-huset. Det er rett og slett et gjennomført lekkert kamerahus i matt metall og krom. Ingen utstikkende detaljer, og alle betjeningsorganer er faste og gir kontant respons. De ytre målene er beskjedne 86 x 53 x 20.7mm, og vektnåla stopper på 149 gram - når batteri og minnekort er på plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer