Canon Digital IXUS 55

Dette kameraet har kanskje den beste utformingen i Digital IXUS-familien, og har fått større skjerm enn forgjengerne. Men er det blitt et bedre kamera?

Publisert
Sist oppdatert

Digital IXUS-serien har klart å beholde sin dominans i markedet, til tross for at konkurransen har hardnet til de siste par årene. Det er mange grunner til det, en av dem er et særdeles godt markedsapparat. Men at produktene også holder mål både når deg gjelder stil og kvalitet, er hevet over en hver tvil.

Digital IXUS 55 avløser Digital IXUS 50, som vi aldri rakk å publisere en test av. Modellen var imidlertid nært beslektet med Digital IXUS 40, som du kan lese mer om her. Det er en god del mindre enn den mer avanserte storebroren Digital IXUS 750, som du kan lese test av allerede i neste uke her på Dinside Data.

Noen forbedringer og ett tilbakeskritt

Den mest åpenbare forskjellen fra forgjengeren er den større skjermen, som også har levnet mindre plass på baksiden til knapper. Det har ført til noen endringer, og den mest synlige er at symbolene på navigasjonshjulet er trykket sammen, de er dessuten mindre tydelige, noe som helt klart har slått negativt ut på lesbarheten.

Det er også gjort en del mindre forandringer i programvaren. Blant annet kan du nå få myke overganger ved avspilling av bilder (slideshow), verdensur, animasjoner i menyene og advarsler ved ustødige opptak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer