Canon EOS 600D

Solid og jevnt over meget godt, men mangler det lille ekstra.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Canon EOS 600D er testet mot fem andre systemkameraer i samarbeid med TV2 Hjelper Deg.

Samleartikkelen finner du her: Test av 6 systemkameraer

Denne artikkelen er en utvidet oppsummering av våre vurderinger, men mer kompakt enn en tradisjonell kameratest på DinSide.

Canon EOS 600D er det siste skuddet på stammen i Canons populære EOS-serie, og blant nyhetene siden EOS 550D er at 600D er blitt større og har fått et bedre grep, skjermen kan nå vinkles i alle retninger og kameraet har også fått mulighet til å styre eksterne blitser trådløst.

I tillegg er det gjort endringer i programvaren, blant annet en mer intelligent auto-modus, muligheten for å gi stjerner til bildene (og dernest f.eks. bare bla i de med fem stjerner) og kreative filtre i avspillingsmodus.

Konstruksjon

Det er velkomment at 600D har blitt større, for grepskomforten har blitt bedre siden 550D, også takket være en buet bakside til tommelen og en ru overflate som gjør at kameraet sitter godt i hånda.

Knappene gir god respons ved trykking og fungerer også som snarveier for å justere innstillinger, og de er godt adskilt slik at du sjelden trykker feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer