Canon EOS 7D lansert

Vi dekket pressekonferansen live.

Canon EOS 7D lansert
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: Pressekonferansen er ferdig. Se oppsummering av live-rapporteringen nederst i denne artikkelen.

Den 19. august lanserte Canon opptil flere nye kameraer i Ixus- og Powershot-segmentet.

Derfor stusset vi litt da det bare noen dager etterpå tikket inn invitasjon til nok en pressekonferanse. Timingen er neppe tilfeldig - til helgen går IFA-messen i Berlin av stabelen (vi skal også sende et par mann nedover), og vi er også bare noen få uker fra Photokina-messen i Köln.

Ryktene har versert lenge i diverse fora på nettet om at Canon i dag vil komme med ett, og kanskje til og med to ny(e) speilreflekskameraer pluss objektiver. I tillegg forventes det at den kompakte ultrazoomserien vil få nye medlemmer, og hvem vet hva annet Canon har i ermet?

Vi er til stede på pressekonferansen og dekker begivenheten live i boksen under. Forhåpentligvis vil vi få informasjon om norske priser, lanseringsdatoer etc. Du kan stille spørsmål eller komme med kommentarer i feltet nederst, men NB! Det du skriver her vil ikke dukke opp i boksen før det blir godkjent. Vi prøver å svare på så mye som mulig underveis, men avhengig av antall lesere kan vi ikke garantere at alle meldinger vil bli vist i vinduet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer