Canon fornyer skriverparken

Allerede i desember fikk vi se en rekke nye blekkskrivere fra Canon, men det er først nå vi får lov å fortelle om dem.

Publisert
Sist oppdatert

En helt ny serie blekkskrivere lanseres, med 8 nye modeller i hele spekteret fra den minste og enkleste S200 til toppmodellen S9000 som gir utskrifteri A3+ med en hastighet og kvalitet vi ikke har sett maken til.

S200

Dette er en rimelig og kompakt blekkskriver, beregnet på hjemmebruk for førstegangskjøperen. Den har et helt nyutviklet skriverhode, som gir en oppløsning på 2880 punkter/tomme.

Samtidig gir det nye hodet enda større fargedybde, og enda skarpere tekstkvalitet.Fire separate patroner gir bedre og mer fleksibel blekkøkonomi

Hastigheten oppgis til 5 sider i minuttet for sort/hvitt og 3 sider pr minutt for farger.

Funksjonen Vivid Photo øker fargedynamikken sammenlignet med hva som er mulig å vise på en skjerm (mer enn 32-bits fargedybde), og andre teknikker sørger for at skriveren er lett å bruke til forskjellige utskriftsoppgaver, også for nybegynneren.Grensesnittet er USB.

S520

Videre opp i klassen finner vi S520, som er beregnet på hjem og kontor. Den har bidireksjonal utskrift, som gir langt kortere utskriftstid. Sort/hvitt har en topphastighet på 14 sider/minutt, mens farger håndteres med opptil 9 sider/minutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer