Canon i70

Vi har sett nærmere på Canon Bubble Jet i70, etterfølgeren til BJC-85. Den skal i følge Canon være den desidert minste A4-blekkskriveren på markedet.

Canon i70
Publisert

Bubble Jet i70 er spesielt myntet på brukere som er mye på farten, gjerne i forbindelse med bærbar PC, PDA etc. Derfor er den også svært liten - de ytre målene er beskjedne 310 x 174 x 51,8 mm. Vekten er 1,8 kg.

Dermed kan du skrive ut kontrakter og brev der du er i stedet for å måtte vente til du er tilbake på kontoret. Det er nettopp dette som er tanken bak denne typen skriver.

Nytt under panseret

Forbedringer i motor og papirmating, samt et skrivehode som skriver begge veier, gjør at hastigheten er betydelig høyere enn på tidligere modeller. Oppløsningen er nå på maks 4800x1200 dpi, og dråpestørrelsen er på 5 pikoliter.

I følge Canon selv skal i70 kunne skrive ut 13 sider pr minutt dersom utskriften består av utelukkende sort tekst, og inntil 8 sider pr minutt i farger. I våre hastighetstester klarte vi 5 sider med tekst på 50 sekunder (kladd), og 3 websider i farger ble ekspedert på ett minutt. Kvaliteten var upåklagelig.

Overraskende god på foto

Også fotografier klarer i70 med bravur, og den støtter Exif Print-standarden for mer naturtro fargegjengivelse. Dette er dessuten den første portable blekkskriveren som kan skrive ut fotografier uten hvite kanter på papiret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer